Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand

Источник

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

Geïnspireerd op het bestverkopend product van Charlotte Tilbury (de Beauty light wand) is er een onlangs een nieuw product geïntroduceerd: de Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand!  De vloeibare blush zit in een tube met kussenapplicator en laat zich gemakkelijk aanbrengen voor een natuurlijke matte finish.  Wij zijn enthousiast over dit nieuwe product, verkrijgbaar in 4 tinten.  Lees hier onze ervaring met de Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wands.

Klik hier om meer reviews van Charlotte Tilbury producten te lezen.

Blush Wand Pillow Talk Pop

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

 Volg jij ons al op Instagram?

Dot, dot,  blend and pop …  Aanstippen, blenden en knallen! De Charlotte Tilbury Pillow Talk Pop is een matte rooskleurige blush en flatteert  iedere huidtint, zoals we van de tint Pillow Talk gewend zijn. Altijd goed, altijd mooi!

Blush Wand Peach Pop

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

Dot, dot,  blend and pop …  Aanstippen, blenden en knallen! De Charlotte Tilbury Pillow Talk Peach Pop is een matte nude-perzik blush en flatteert in het bijzonder de medium getinte huidtypes. Deze tint zal het ook heel goed doen als je lichter huidtype net wat zon heeft gepakt.

Blush Wand Dream Pop

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

Dot, dot,  blend and pop …  Aanstippen, blenden en knallen! De Charlotte Tilbury Pillow Talk Dream Pop is een matte kersenkleurige blush en flatteert in het bijzonder geschikt de wat meer getinte huidtypes. Of als (kersen) rode lipstick je goed staat, probeer dan ook eens deze Dream Pop op je wangen.

Blush Wand Pink Pop

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

Dot, dot,  blend and pop …  Aanstippen, blenden en knallen! De Charlotte Tilbury Pillow Talk Pink Pop is een matte roze blush en flatteert in het bijzonder de lichtere huidtypes. Het lijkt een beetje Barbie-roze, hoe meer je aanbrengt hoe meer roze je wangen zijn.

De Kussenapplicator van de Blush Wand

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

Met de kussenapplicator breng je de Matte Beauty Blush Wand naar wens aan!  1 stip voor overdag, 2 stippen voor de avond en 3 stippen voor als je uit gaat. Natuurlijk hangt het er vanaf hoe groot je de stippen maakt en hoeveel blush je op de kussenapplicator doet, maar het aantal stippen zoals omschreven is een indicatie voor de kleurafgifte.  Je stipt dus eerst, daarna blend je de blush (met je vingers of  make-up kwast) en daarna is het ‘knallen’.

Swatches

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

Op bovenstaande swatches zie je van links naar rechts; Peach Pop, Pillow Talk, Pink Pop en Dream Pop. De kleuren zijn alle vier goed gepigmenteerd, dus je hebt maar weinig product nodig om te ‘knallen’.  De formule droogt snel, het advies is dan ook om de stip(jes) snel te blenden.

De kenmerken van de Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand:

  • Bevat lichtreflecterende pigmenten voor een gladde, soft-focus finish
  • Geeft een gladde airbrush afwerking, gaat dus niet in de poriën zitten
  • Biedt een vlekkeloos en langdurige resultaat

Onze mening

Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand Review

Wilma: mijn eerste idee toen ik deze deze Blush Wands voor de eerste keer zag was dat het handig is om deze mee te nemen voor een weekendje weg / of in je vakantiekoffer. Een of twee stipjes aanbrengen en blenden met je vingers en klaar, dat scheelt weer een (gebroken) blushpoederdoosje en een kwastje in je toilettas. De matte formule is heel natuurlijk en kun je naar wens oplichten en shapen met bijv. de Charlotte Tilbury Beauty light wand en de Hollywood contour wand. Een handig trio!  Alhoewel mijn voorkeur uitgaat naar een wat meer glanzender blushproduct, kan ik de Charlotte Tilbury Blush Wand aanbevelen als je van een natuurlijke matte kleur op je wangen houdt en snelle make-up look wilt maken.

Op bovenstaande foto zie je ook de Charlotte Tilbury Pop Shot Ultraviolet Oogschaduw, lees hier onze review!

Eveline: omdat ik een poederfoundation gebruik heb ik nog nooit een vloeibare blush (of highlighter) gebruikt, want dit gaat niet zo goed samen. Maar ik maak mij niet iedere dag helemaal op en draag vaak alleen een dagcrème met soms een vloeibare primer met tintje erover. De Charlotte Tilbury Blush Wand vind ik dan gemakkelijk te gebruiken om een gezond blosje op mijn wangen te krijgen. De formule blend snel en de vrolijke en mooie uitstraling van de tubes spreekt mij aan. Ik vind de Charlotte Tilbury Blush Wand een innovatief product en kan het zeker aanbevelen!

De Charlotte Tilbury Pillow Talk Matte Beauty Blush Wand kost  € 36,00/12ml en is in Nederland verkrijgbaar bij de Bijenkorf. 

Δ