NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum

NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum

Источник

Wilma

29 maart 2023
Gezichtsserum

NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum

NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum Review

Als aanvulling op de Q10 Anti-rimpel range heeft NIVEA een nieuw product erbij: het Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum! Dit serum belooft direct zichtbare fijne lijntjes en rimpels te verminderen en ook tekenen van huidveroudering tegen te gaan. De huidverzorgende textuur creëert een hydraterende laag en vult de huid onmiddellijk op. Ben je net zo nieuwsgierig geworden als wij naar dit nieuwe product, lees dan hier onze review van het NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum.

Klik hier om meer reviews van NIVEA producten te lezen.

 

Wat is Q10?

Q10 is een huideigen stof, die na je 25e levensjaar langzaam afneemt. Dit kan leiden tot vroegtijdige huidveroudering in de vorm van fijne lijntjes en eerste rimpels. Het co-enzym Q10 helpt tekenen van huidveroudering tegen te gaan en stimuleert de huid om belangrijke structurele eiwitten te blijven produceren die haar gezond houden. Verder biedt het antioxiderende werking om de huid overdag te beschermen. ’s Nachts helpt het om de huid te regenereren.

Over NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum

NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum Review

 Volg jij ons al op Instagram?

Het NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum vermindert zichtbaar fijne lijntjes en rimpels door een hydraterende laag op de huid te vormen. De lichte formule zorgt voor een direct steviger huidgevoel in 5 minuten. Het 5% Actief Complex met Pure Q10 & Bioxifill-peptiden en actieve anti-age ingrediënten dringen 10 lagen diep in de opperhuid om de collageen productie te stimuleren en te helpen om diepe rimpels te bestrijden.

 

De kenmerken van NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller:

 • Vermindert fijne lijntjes en rimpels in 5 minuten
 • Ook geschikt om gedurende de dag te gebruiken
 • Behandeling van diepe rimpels op lange termijn;
 • Geeft een voelbaar zachter en steviger huidgevoel
 • Te gebruiken rondom de ogen, voorhoofd, neus-lippenplooi en rond de lippen

De precieze applicator

NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum Review

De handige kleine tube heeft een precieze applicator, zodat je precies de fijne lijntjes en rimpels kunt aanstippen waar je dit wilt.  Je kunt het serum 24/7 gebruiken, dus ook gedurende de dag als je on-the-go bent!

Het Q10 Anti-rimpel Serum is een innovatieve aanvulling op de Q10 Anti-rimpel range.

 

 

Onze mening

NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum Review

Wilma:  de beloftes van het Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum vind ik eerlijk gezegd ietwat too much. Ik denk niet dat er serums of crèmes ter wereld bestaan die rimpels daadwerkelijk kunnen ‘opvullen’.  Maar er zijn zeker wel huidverzorgingsproducten die fijne lijntjes en rimpels zachter laten lijken. Instant producten, zoals dit serum, trekken de huid wat strakker zodat de rimpeltjes minder diep lijken. Ik vind het NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum fijn om te gebruiken rondom mijn ogen en rond de lippen. Ik gebruik het ook graag op de horizontale lijnen in mijn hals, die hiermee hopelijk op de lange termijn wat minder diep worden. Het serum trekt snel in een geeft zachtheid en dus een comfortabel gevoel aan je huid.

Eveline: ik heb (gelukkig) nog geen rimpels op mijn gezicht, wel zie ik wat fijne lijntjes rondom mijn ogen. Het Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum dep ik voorzichtig rondom mijn ogen, ook soms over mijn (poeder) foundation heen. Voor echte rimpelopvulling zal je toch echt aan de botox moeten, maar dit serum helpt wel om fijne lijntjes wat zachter te laten ogen. Voor de werking op de lange termijn denk ik dat het resultaat per persoon verschillend zal zijn.

Conclusie:

Voor als je net iets meer wilt doen voor je huid dan alleen het gebruik van de basis-huidverzorgingsproducten, kunnen wij het NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum zeker aanbevelen.  De kleine tube neem je gemakkelijk mee in je handtas en is dus ook heel handig voor onderweg om de tekenen van vermoeidheid van de dag wat te verzachten.

 

Het NIVEA Q10 Gerichte Rimpelopvuller Serum kost  € 29,99/15 ml en is o.a. online te koop bij Bol.com. Of bij geselecteerde winkels zoals Het Kruidvat.

 

Deze review bevat een gekregen product

Volg:

WilmaWilma

Mijn naam is Wilma en samen met mijn dochter Eveline run ik de blog Beautytijd.nl. Beauty en dan vooral huidverzorging en make-up zijn mijn passies, mijn focus ligt op het testen of producten geschikt zijn voor de ‘ervaren huid’.

Dit vind je misschien ook leuk om te lezen:

 • Kneipp Mindful Skin Gezichtsverzorging

  Kneipp Mindful Skin Gezichtsverzorging

 • UNG Cosmetics Lipstick & Lipgloss (duo review)

  UNG Cosmetics Lipstick & Lipgloss (duo review)

 • Biodermal Hydraplus Zonnespray, Hydraplus Transparante Zonnespray & Zonnefluïde SPF50

  Biodermal Hydraplus Zonnespray, Hydraplus Transparante Zonnespray & Zonnefluïde SPF50

 • Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum (duo review)

  Alissi Brontë Purissimo Diamond Serum (duo review)

Anti-aging, Antirimpel, Gezichtsserum, NIVEA, Oogserum
Vorige bericht PIXI Remedy Masks Gezichtsmaskers Volgende bericht Hannah Equalizer Gezichtscrème

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

Naam *

Site

Δ